Dagtocht bakkerijmuseum Hattem

Dagtocht Bakkerijmuseum Hattem afbeelding 1 Dagtocht Bakkerijmuseum Hattem afbeelding 2 Dagtocht Bakkerijmuseum Hattem afbeelding 3

Op het noordelijkste puntje van de Veluwe, aan de oever van de IJssel, in de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste bakkerijmuseum van Nederland. Zodra u het museum binnenstapt komt de heerlijke geur van brood en banket u al tegemoet. Het museum bestaat uit drie prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat. Het gebouw “het Pand” heeft het interieur van een 18e-eeuwse bedrijfskeuken. Het bakkerijmuseum toont de rijke geschiedenis van brood en banket. Hier koffie of thee met gebak krijgen is een traktatie op zich! Lang vervlogen tijden herleven in de 150 jaar oude bakkerij van het museum. Neem een kijkje in het dagelijks leven van de bakker, toen en nu, en laat u meevoeren door de rijke geschiedenis van brood en banket en geniet van de mooie demonstratie. Tijdens de demonstratie staan folkloristische tradities centraal. Een dag naar het Bakkerijmuseum in Hattem is een dag vol beleving, voor zowel jong als oud.

Programma dagtocht bakkerijmuseum Hattem

Aan het begin van de middag vertrekken we richting Hattem. Nadat u genoten heeft van koffie of thee met een lekker gebakje uit de eigen bakkerij, kunt u het museum zelf bezichtigen en de demonstratie bekijken. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreide koffietafel met onder andere soep en een kroket om de dagtocht in een ontspannen sfeer af te sluiten.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • 2x Koffie/thee met gebak
  • Entree en demonstratie bakkerijmuseum
  • Koffietafel met soep en kroket

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef