Busreis België (5 dagen) – Vertrekgarantie!

De mooiste busreis naar België maken? Op nog geen 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens vinden we in het mooie Vlaanderen de kustplaats Blankenberge. In deze drukbezochte Belgische plaats kunt u heerlijk flaneren over de boulevard of lekker uitwaaien op het strand. Boek uw busreis België hieronder snel en voordelig!

Met de bus naar Blankenberge, België

Blankenberge is ideaal gelegen om leuke excursies en uitstapjes te maken naar steden als Antwerpen, Brugge en Gent. Tijdens deze 5-daagse busreis zullen we één van de meest spectaculaire boottochten van België maken. Om de hoogteverschillen tussen het Vlaams-Brabantse en het hoger gelegen Henegouws plateau te overbruggen, wordt gebruik gemaakt van gigantische scheepliften. U zult tijdens deze busreis door België meemaken hoe dat gaat. Dit is een goedkope busvakantie met zowel cultuur, natuur als techniek.

Dag 1 Busreis België, Kamelenmelkerij en Blankeberge
’s Morgens vertrekken we vanaf de verschillende opstapplaatsen om vervolgens via Zwolle naar de omgeving van Apeldoorn te rijden. Hier zullen we onze eerste stop houden en genieten van een lekker kopje koffie met gebak. Na de koffiestop vervolgen we onze busreis door België en gaan we naar de Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. Hier zullen we eerst onder het genot van een kopje koffie beginnen met de presentatie over de kameel en de kamelenmelkerij. Na de presentatie krijgen we een rondleiding over het bedrijf en kunt u zelf karnemelk proeven. Nadat u alles te weten bent gekomen over het kamelenbedrijf gaan we verder naar de kustplaats Blankenberge. Rond een uur of 16:30 zullen we aankomen bij ons hotel Sabot dÓr. Na het inchecken kunt u gebruik maken van u kamer en de omgeving alvast verkennen. Rond de avond zal er een heerlijk diner geserveerd worden waarna u wederom vrij bent

Dag 2 Excursie Leuven met rondrit in de zonnetrein
Na het ontbijt in het hotel  bent u vrij en kunt u eerst het mooie Blankenberge verkennen.  Aan het einde van de ochtend vertrekken we naar Leuven. In Leuven krijgen we eerst tijd om te lunchen waarna we een rit maken met de zonnetrein door het centrum. De moderne op zonne-energie aangedreven trein, brengt u naar de mooiste plekjes van Leuven waaronder de prachtige Bibliotheektoren, de Abdij van Park (best bewaarde abdijcomplexen in Belgie) en het Groot Begijnhof. Na de rondrit bent u vrij om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Aan het einde van de middag gaan we terug naar ons hotel. Na het diner genieten we van een gezellige muziekavond.

Dag 3 Het Vlaemsche Erfgoed en Sluis 
Het Vlaemsche Erfgoed en Sluis Zeeuws-Vlaanderen heeft een uniek karakter. Stadjes en dorpen ademen een eigenzinnige mengeling van twee culturen. We maken een rondrit om de grensstreek te verkennen. Een gids brengt ons via een toeristische route naar Groede voor een bezoek aan het museumstraatje van Het Vlaemsche Erfgoed. U struint er langs historische winkeltjes en werkplaatsen uit het begin van de vorige eeuw. Daar past wel een paptaartje bij, bereid volgens traditioneel recept! Proef ook de Franse sfeer op de markt met zijn oude kerk en knoestige bomen. ’s Middags staat Sluis op het programma. Dit bruisende vestingstadje staat bol van de Vlaamse gezelligheid. U kunt er een mooie wandeling over de vestingwallen maken of het enige Belfort van Nederland beklimmen en dan lekker neerstrijken op één van de vele terrasjes…

Dag 4 Stadswandeling Bergen en excursie Strépy-Thieu
’s Morgens na het ontbijt vertrekken we naar Bergen. Hier maken we een stadswandeling o.l.v. een gids met o.a. een bezoek aan het stadhuis en de Collegiaalkerk Sainte-Waudru (staat in de eerste rij van de monumenten in gotische stijl). In de middag brengen we een bezoek aan Strépy-Thieu, de meer dan 73 meter hoge kabelscheepslift. Allereerst krijgt u een film te zien waarin het verhaal wordt verteld van de Belgische engineering. Vervolgens gaat u aan boord van een schip voor een spectaculaire vaartocht waarbij het niveauverschil van 73 meter wordt overbrugd. Na deze enerverende dag gaan we terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

Dag 5 Nationaal Park ‘De Biesbosch’ 
Na het ontbijt nemen we afscheid van ons hotel en rijden we naar Drimmelen. Hier stappen we op de boot voor een rondvaart door het prachtige Nationaal park ‘De Biesbosch’. Na de rondvaart rijden we naar ons dineradres voor een heerlijk afscheidsdiner, waarna de bus ons weer terug naar onze opstapplaats brengt.

Hotel

Hotel Sabot D’Or ***

Verzorging
– Halfpension

Ligging
– 1 km vanaf het strand
– In Blankenberge

Faciliteiten
– Restaurant
– Bar
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv

In-/Exclusief

Inclusief:
– Reis per comfort class touringcar
– 4 overnachtingen in hotel Sabot dÓr** o.b.v. halfpension
– Alle excursies incl. entreegelden
– Muziekavond met live muziek
– Afscheidsdiner
– Reis- en annuleringsverzekering


Opstapplaatsen
Opstapschema 
Buitenpost
Quatrebras
Hurdegaryp
Zwartewegsend
Leeuwarden
Grou
Akkrum
Heerenveen

Mocht het voor u niet mogelijk zijn hier op te stappen kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice (tegen een kleine toeslag). U wordt dan vanuit uw woonplaats naar de voor u dichtstbijzijnde opstapplaats gebracht.

Data en Prijzen
4 t/m 8 september 2017 € 569,-
1-persoonskamertoeslag  € 81,-
Nu boeken

Reis informatie

Reis:

Datum

Aantal personen

Gewenste opstapplaats

Gegevens hoofdboeker

Aanhef
 Dhr Mevr

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode + woonplaats

Medereiziger 1

Aanhef
 Dhr Mevr

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum

Medereiziger 2

Aanhef
 Dhr Mevr

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum

Medereiziger 3

Aanhef
 Dhr Mevr

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum

Medereiziger 4

Aanhef
 Dhr Mevr

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum

Accommodatie

Type kamer

 1x1 pers.kamer 1x2 pers.kamer 2x1 pers.kamer 1x3 pers.kamer 2x2 pers.kamer 1x4 pers.kamer

Hotelwensen

Overig

Buswensen

Opmerkingen

Algemene / reis voorwaarden Ik ga akkoord