Bedrijfsuitjes Friesland, Groningen en meer…

De leukste bedrijfsuitjes in Friesland of Groningen, die speciaal voor u en uw personeel verzorgd worden? Bij Veenstra Reizen boekt u naast personeelsuitjes in Friesland & Groningen, ook uitjes in de rest van Nederland (inclusief busvervoer). Voor alle groepen, budgetten en wensen is dan ook een geschikt bedrijfsuitje te boeken.

We hebben een uiteenlopend aanbod personeelsuitjes voor u samengesteld, waarvoor u hieronder eenvoudig een offerte op maat aanvraagt. Denk bijvoorbeeld aan een dagje paintballen in West-Friesland of een actieve dag in het klimpark! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes vanuit Friesland of Groningen? Neem dan een kijkje in de VW fabriek of volg een volledig verzorgde kookworkshop.

Bedrijfsuitjes Friesland kookworkshopBedrijfsuitjes & personeelsuitjes met busreis

Onze personeels- en bedrijfsuitjes vanuit Friesland en Groningen, worden inclusief goedkope busreis aangeboden. Veenstra Reizen regelt het busvervoer en zorgt dat u veilig thuiskomt. Bovendien beschikken alle bussen over (warme en koude) drankenfaciliteit en catering indien nodig. Voor ieder budget boekt u hier een personeelsuitje in Friesland, Groningen en daarbuiten. We vervoeren namelijk zowel kleine als grote groepen met onze luxe toutingcars. Vraag hieronder een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

De leukste personeelsuitjes boekt u voordelig bij Veenstra Reizen!